IJzersterk Voor Kandidaten

IJzersterke kandidaten gezocht die lang niet meer gewerkt hebben en dat graag willen.

Wil je graag werken, de handen uit de mouwen steken en aan de slag gaan? Dat kan bij IJzersterk. Onze missie is dat wij jou een betaalde baan kunnen bieden inclusief alle voordelen die daar bij horen. 

IJzersterk is met name actief binnen de sloop, bouw en het groen. Het is dus gewenst dat werken binnen die sectoren je aanspreekt. Het is divers werk, waarbij vroeg opstaan, lange dagen, reizen, hard werken en goed geld verdienen bij elkaar horen. Alles natuurlijk volgens de geldende collectieve regels (cao) en wetten.

Onze ijzersterke banen komen niet vanzelf. Je maakt je eigen toekomst. Wacht dus niet met aanmelden zodat we zo snel mogelijk voor je aan de slag kunnen!

Op dit moment werken wij samen met de volgende gemeenten: 

Gemeente Zwolle, Gemeente Smallingerland, Gemeente Hattem, Gemeente Meppel, Gemeente Doetinchem.

 Staat jouw gemeente er niet bij, meld je dan toch aan en wij zoeken het voor je uit.
Interesse in een Baan?

Meld je Direct Aan

Liever een afspraak?

Bel ons voor een kennismakingsgesprek. Iedereen is welkom die een tijd niet heeft gewerkt. Heb je moeite om werk te vinden? Dan helpen wij jou!

De drie ijzersterke regels van IJzersterk

Kom op tijd
Werken betekent geld verdienen. Maar dat kan alleen als je iedere dag op tijd aanwezig bent.

Toon respect
We hebben respect voor elkaar en voor een ander. We werken samen aan een opdracht en zijn daarom veel bij elkaar. Als we respect voor elkaar hebben, krijgen we veel werk gedaan. Respect geef je en verdien je.

Toon inzet
Wellicht onze belangrijkste regel. Haal altijd het maximale uit jezelf. Missers maken we allemaal, maar als je inzet toont dan leer je ervan! Samen staan we IJzersterk.