IJzersterk voor uw bedrijf

IJzersterk is een specialist in het leveren van (vak)krachten en het aannemen van werk in verschillende sectoren.

Alles staat in het teken van participeren en wij matchen zo duurzaam mogelijk zodat er een win/win situatie ontstaat voor zowel de inlener als de kandidaat.
IJzersterk staat voor maatschappelijk ondernemen (MVO). Een groot voordeel voor u als werkgever is dat we samen de SROI paragraaf kunnen invullen.

IJzersterk is een bijzondere werkgever voor ijzersterke mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt die samen opdrachten uitvoeren voor diverse opdrachtgevers.  Dit doen we in samenwerking met diverse opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers melden hun (SROI) opdrachten aan bij onze Werkpoule. De kracht van deze werkpoule is dat alle aangemelde opdrachten, gezamenlijk er voor zorgen dat IJzersterk haar medewerkers aan het werk kan houden. Is er een klik, dan is er de mogelijkheid om verder te gaan via een detacheringsconstructie. Voor u als opdrachtgever is het voordeel van detacheren dat u onze werknemer al kent en weet wat zijn of haar competenties zijn. 

Het is vooraf bij aanbestedingen mogelijk om onze dienstverlening mee te nemen in de SROI paragraaf.

werkpoule

Diverse werkgevers hebben korte opdrachten die via gebruikelijke wijze moeilijk ondergebracht kunnen worden binnen de SROI paragraaf. Detachering is vaak niet passend omdat de opdracht te kort is.

IJzersterk heeft hiervoor een werkpoule ontwikkeld waar verschillende werkgevers binnen de bouw en het groen samen de verantwoordelijkheid nemen om hier voor een groep mensen werk te generen. IJzersterk is dan de werkgever en de aannemer voor deze werkzaamheden en kan hun medewerkers hierdoor een contract. Hiermee geeft u als opdrachtgevers samen, onze medewerkers een baan en daarmee een opstap naar de reguliere arbeidsmarkt.

Detachering

Inlenen van personeel valt onder de mogelijkheden van de Participatiewet en is een  mogelijkheid om invulling te geven aan uw SROI-verplichting.

Bij IJzersterk vinden wij het belangrijk dat de SROI verplichting duurzaam wordt ingevuld. Vaak zien we dat er op het laatste moment nog een functie wordt gecreëerd waardoor aan het einde van het project, de medewerker weer in de uitkering belandt. Wij weten zeker dat dit leuker en duurzamer kan.

Omdat wij vanuit ons sociaal werkbedrijf de medewerkers dagelijks zien, weten wij als geen ander wat de talenten en ambities zijn van de medewerker. Uit onze ervaring zien wij dat wanneer de medewerker de mogelijkheid krijgt om zich te bewijzen, dit resulteert in een loyale werknemer.

Uw voordelen op een rij

Kandidaten pagina
Een Klus Te Klaren?

Laten We Afspreken